Flasktappning och Torrhumling.

Här kommer lite bilder från flasktappningen och Torrhumlingen jag gjorde i måndags. ölen som torrhumlades är en hybrid emellan en Märzen(oktoberfest) och någonting amerikanskt typ en amber lager eller så. smakade på grönölet och det höjde mina förväntningar till skyarna. smakade redan fint som snus! lite humle-näsa på det kommer bli helt kalas.

Belgaren som jag flaska var fortfarande inte helt 100 % men jag tror att det kommer lösa sig när jästen har fått lägga sig och alkohol-smakerna lägger sig lite. Den har helt klart potential och kanske är redo i januari någon gång.

humle till torrhumling.

Hydrometermätning av lagern.

smakprov på belgaren.

nyflaskad Belgare.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *