Bota din måndagsångest med en folle!

Ja! gör det bara! det är oingen som ser dig! om du inte lägger upp det på din blogg såklart.

Jag var nere på min mataffär för att köpa mig en brakspears bitter som jag hört mycket gott om på diverse öl/bryggar-forum men så har de den inte! vad gör man då? jo man får välk smita över till andra sidan gatan till den andra affären och hitta inte bara den utan även Hantverkar-bryggeriets folköl! tillsammans med örebro så är de i mitt tycke sveriges koolaste bryggeri, mycket tack vare att de är det ändå svenska bryggeriet som vågat sig på att släpa in bakterier i sitt bryggeri (så vitt jag vet, rätta mig mer än gärna) för att göra sin finfina blåbärs-lambik! gott! Nu har jag inte lurat i mig deras folköl ännu, men som ni hör så är förväntningarna höjda till taket.

tillbaka till brakspear.

mycket fin smak över det hela med smak av karamell och bränt socker och liknande smaker. saknar dock humlearomen som jag gärna hittar i mina bittrar (kanske egentligen inte är helt och hållet typriktigt men det är en fin egenskap ändå). men jag ska verkligen inte klaga då det här förmodligen är den finaste folkölen jag satt i halsen!

gå och köp den och skit i alla saker du skulle gjort egentligen! det gör din själ gott!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *