Västerås folköl.

Här kommer några snabba ord om Västerås hanteverkarbryggeri´s folköl. Som jag sagt tidigare så gillar jag verkligen det här bryggeriet och det svider lite att säga att den här var lite i mesigaste laget. med det sagt så känns det att det är en kvalitets-öl som är betydligt mer komplex än de flesta andra folkölerna jag provat men den är tyvärr lite slätstruken. En skvätt sena humlegivor eller så skulle den nog må riktigt bra av. Med det sagt så är det inte så att den kommer krypa ner i kundkorgen igen när man är sugen på något lätt i trädgården framåt våren! Jaja, för att dra ihop säcken så för att citera min goda vän “det var en riktig trea, inte så man pratar om den efteråt men bra och ett perfekt nu har jag i alla fall gjort något”. tja.. så illa var det inte. bra folk-öl men kanske inte skulle stå sig om man satte den emot öler som bara ligger 1% över i styrka så som bedarö bitter och jämtlands-pilgrim.

jaja, även solen har fläckar.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *