Efterlängtade Saison och Rodenbach + annat smått och gott!

Äntligen! Saison Dupont och Rodenbach Grand Cru! Så som jag har längtat!

Fantastiskt att äntligen kunna dricka en Saison dupont och runda av det hela med en Rodenbach! Jag hittade även en Imperial stout från våra djärva vänner i söder,  Danskarna! Det är ett samarbete mellan Mikkeler och Amager där de har blandat sina Imperal stouts och låtit de jäsa tillsammans på flaskan för att sedan lagra den i ett år. Det ska bli spännande att smaka. det skulle varit ännu roligare att ha båda ölerna “side by side” så att säga. Men det blir det inget med. Jag får nöja mig med en Imperial Stout. Fast det är nog lika bra…

Sen två öl för att släcka törsten, Pumpviken påsköl och en skottsk, ekologisk pale ale. Skotten har jag inte sett förut så det ska bli kul att prova den. Sen är det alltid trevligt när man kan dricka öl med gott samvet tillsammans med alla surdegs-hippies här på södermalm…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *