Provsmakning av Jim Corbett Pale ale

Den här ölen kom förmodligen inte helt till sin rätt då jag promenerat med den ganska nyligen innan den hälldes upp. Den var med andra ord ganska grumlig och hade en viss smak av jäst. Annars tycker jag att det var en alldelles lagom vår-dryck som förmodligen kommer att drickas upp illa kvickt. de där härliga fruktiga humletonerna från cascaden och chinnooken ligger på en lagom nivå med tanke på att resten av ölens karaktär är ganska “lagom”. ajg var lite orolig att de helt skulle ta överhanden. Så jag är helt klart nöjd med den här pale alen. Nästa gång jag öppnar en flaska ska den få stå ett tag innan jag öppnar den så jag slipper få med jästen i glaset som stör den krispiga smakbilden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *