Månadens beställning.

Då var det dags att hämta en beställning på systembolaget igen. Denna gången blev det en magnumflaska Chimay Grand Reserve, En låda Duvel och en låda av den fantastiskt goda Boon Oude Geuze – Mariage Parfait.

De som hängt med här på bloggen kommer kanske notera att detta är min andra låda Duvel jag beställer och kanske undrar varför jag har en sådan förkärlek för  just den ölen. Det finns två anledningar att jag köper den på låda. Dels så är det mitt favoritsubstitut till “stor stark”. Perfekt öl att alltid ha hemma att bjuda på eller varva ner med efter jobbet. Utöver det så har systembolaget som ligger närmast mig inte Duvel i sitt sortiment och därför är det mycket smidigare att beställa en låda åt gången.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *