Flaskinventering.

Fick något ryck idag medan jag städade skrubben att jag skulle göra rent och “avetikettera” alla flaskor.

Just nu har jag, rengjort och klart för buteljering (sånär som på ett snabbt desinfektionsbad):

18st 33cl (Duvelflaskor)
36st 37.5cl (Halvbutelj champagne)
37st 50cl (Standardflaska, blå back).
18st 75cl (Blandat format, men majoriteten standard champagnebutelj).

Detta ger en, om jag räknat rätt en totalt buteljeringskapacitet på 51.44L. Just nu har jag ca 63L som jäser, men jag kommer troligtvis sätta  18 av dessa på fat. Dessutom har jag en back utlånad till Isabel då hon fick med sig en back Bonden Brak eftersom hon var med på brygget.

This entry was posted in Annat and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *