Humleodling, Spalter Select på kolonilotten.

I våras beställde jag hem några humleplantor som jag planterade ut på diverse ställen. Det har varit med blandat resultat. Men den plantan som tog sig bäst det var den som jag, Markus och Jonas satte på Jonas mors kolonilott. Vi var och kollade till den förra veckan och det kommer förmodligen inte hinna bli någon skörd om det inte blir en riktig Indiansommar. Det var i alla fall fullt med blommor och små antydningar till kottar som var på väg fram. Men nästa sommar så blir det förhoppningsvis en bättre sommar och plantan har redan satt rötter så då blir det nog en fin skörd. Här kommer några bilder på hur plantan utvecklats under sommaren.

           

 

This entry was posted in Annat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *