Julbrygg då.

Ja, det börjar ju bli hög tid att komma någon vart med både julebrygd och brygd i stort, har inte bryggt över huvud taget sedan i mars skulle jag tro när ja gjorde 50L APA inför sommaren, som utan tvekan gick åt. Dock tror jag att den jäste lite för varmt där på försommaren och fick lite tråkiga bismaker.

Wellwell, jag bjöd in min käre vän Anna på frukost och ölbrygg igår och nu står kalaset och jäser för fulla muggar, i princip är det hela hela en rerun på fjolårets julöl men utan Brett den här gången, Skall bli intressant att få jämföra dem sida vid sida senare i vinter men förhoppningsvis även om något år.

Jamen varfan är silen då?

Anna checkar temperaturen.

 

Recept: PDF

This entry was posted in Bryggning and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Julbrygg då.

  1. Pingback: Etikettering törgubben | Brygg.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *